Saturday, 10 September 2011

KEBURUKAN AIS




Sememangnya sedap minum air berAIS selepas makan. Walaubagaimanapun, AIS akan membekukan makanan berminyak yang baru kita makan. Ia akanmemperlahankan penghadaman kita. Bila lemak-lemak ini terbentuk di dalam usus, ia akan menyempitkan banyak saluran dan lama kelamaan ia akan menyebabkan lemak berkumpul dan kita semakin gemuk dan menuju ke arah mendapat pelbagai PENYAKIT. 


Jalan terbaik...adalah untuk minum sup panas atau air PANAS/suam selepas makan dan pakailah Premium Beautiful untuk mempercepatkan pembakaran lemak anda. ;)








HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

LONG BRA


Dari RM 49/Bulan (credit card)
RM780-858 (CASH)

GIRDLE


dari RM57 /bulan (credit card)
RM900-1000 (CASH)

BENGKUNG


dari RM42/Bulan (credit card)
RM676-744 (CASH)

Thursday, 8 September 2011

CARA PEMBAYARAN





Promo Gadis Melayu 3 @ Tv9!

UKURAN

size gridle -bengkung
size bra


ANDA PEMINAT KEBAYA



Penampilan yang sempurna dan menawan tidak muncul begitu sahaja. Baju kebaya yang mewah, kain sutera yang mahal dan berqualiti, pun tidak akan tampil menarik dan mempersonakan jika dalaman tidak didukung dengan pakaian dalam penbentukan badan, corset yang mampu menonjolkan kelebihan dan menutupi kejelekkan bentuk tubuh badan.

Premium Beautiful corset begitu istimewa buat anda. Kehadirannya di pasaran MALAYSIA, INDONESIA, BRUNEI, SINGAPORE malahan "mail order" kami telah tembusi pasaran dunia, JELAS pembuktian hebat REVOLUSI pembentukan badan. Bukan hanya untuk mencantikkan penampilan, namun juga turut menjaga kesihatan dengan menghadirkan produk yang berkualiti tinggi.

Wednesday, 7 September 2011

MENGAPA SAYA MILIKI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Salam all..di sini saya ingin memberitahu tentang pengalaman semasa saya memakai corset ini.
saya ada migarine sejak berumur 15 tahun.bila migarine mula menyerang mulalah rasa kepala nak hentuk2 di dinding..x percaya boleh tny penghidap2 migarine..
selepas saya mencuba pakai corset ini,minggu pertama tidak henti2 pening kepala saya makin menjadi,malah sakit belakang badan jg makin kuat sakitnya.tp saya yakin dengan corset ini saya terus pakai.
selepas 3 minggu saya pakai,migarine saya sudah mula surut,now sekarang kalau mari pun berbulan2 lamanya.saya sangat2 bersyukur sebab di termukan dengan corset ini.so anda di luar yg memang menderita migarine jom lah sama2 pakai corset ini.walaupun harga nya kita rasa mahal ianya mmg berbaloi2 jika sakit kita pulih sepenuhnya.mari ubah kehidupan kita lebih sihat dan ceria

SITI ANTARA ARTIS YANG PAKAI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL


Siti Nurhaliza adalah antara artis yg pakai corset premium beautiful..cantik n slim jer body dia nie kan..x mahu jadi seperti dia ker? jom mulai hari nie dah boleh start tanam azam untuk cantik dan kekal sihat..

USAH TERNAK LEMAK ANDA



TENGOK GAMBAR DI ATAS..RASA BURUK JER BADAN JIKA DAH GEMUK BEGINI..NAK PAKAI BAJU PUN SEMUA DAH TAK MUAT..JOM SARUNGKAN BADAN ANDA DENGAN CORSET PREMIUM BEAUTIFUL..PASTI ANDA TERPEGUN DENGAN KEAJAIABAN CORSET INI...

TERINGIN BERBAJU KEBAYA



Ada kah anda teringin berbaju kebaya tapi malu dengan perut yg buncit,geleber sana sini..jom lah sarung kan corset premium beautiful ini..mesti dapat hasil yg sungguh di luar jangkaan anda,...

Tuesday, 6 September 2011

KENALI JENIS GEMUK ANDA



Ikut kajian gemuk ada 3 jenis;


Gemuk Air
• Badan mengelambir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan.
• Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.

Gemuk Angin
• Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar.
• Mudah mendapat sakit kepala.

GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasai lengan tangan mengelambir dan lembik.
Gemuk Daging
• Badan berasa berat dan pejal.
• Mudah penat apabila melakukan tugas harlan.
• Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin mi kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.
• Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan
.GEMUK DAGING : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasa pejal dan padat.
Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

Namun AJAIBnya Premium Beautiful, tidak kira apa jenispun gemuk anda, Sinaran FIR akan menembusi jauh kedalam kulit epidermis anda. Wow! sehingga ~6-9cm. Justeru FIR akan mencari, membakar, mencairkan seterusnya dikeluarkan dari badan secara semulajadi (perpeluhan, buang air besar, kecil - tampak jelas kesan berminyak). Telah terbukti testimoni sediaada, tidak hairanlah 'orang berbadan besar' yang memakai Premium Beautiful mampu tampak langsing. Itulah keistimewaan Premium Beautiful ;)

CORSET BEAUTIFUL PREMIMUM